scurgeri maro
|
||||||||||||||||||
|
Stefania08 |
scurgeri maro | Data postarii: 06-01-2010 6:23PM | ||||||||||||||||
| Buna seara, am ramas placut impresionata de modul in care se raspunde la fiecare mesaj asa ca mi-am facut curaj sa va spun si eu problema mea. Am 24 de ani, si de vreo doua luni de zile am ciclul inchis la culoare, spre maroniu si in acelasi timp am si cheaguri de sange. Trebuie sa precizez ca am avut in acest timp contacte sexuale, dar au fost protejate (prezervativ/ pharmatex/ sau nu lasa in mine). Ciclul a venit la interval normal, dureaza 4-5 zile, am facut si teste de sarcina si sunt negative. Exista oare riscul unei sarcini? Am citit mai multe articole si am inceput sa ma ingrijorez. Marturisesc ca trec printr-o perioada cu foarte mult stres si am o alimentatie dusa la limita supravietuirii. | ||||||||||||||||||
|
roxy_s |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 22-01-2010 12:09AM | ||||||||||||||||
|
Buna ziua! Va admir pentru modul cum explicati fiecaruia ce problema are si ce este de facut in cazul acela. Va rog frumos sa priviti cateva minute si spre problema mea: Am 24 de ani si , din pacate,am facut o intrerupere de sarcina acum 4 ani, am luat anticonceptionale imediat dupa, timp de 1 an jumatate (Mercilon). Am renuntat la ele pentru ca fluxul menstrual era mult diminuat si culoarea maronie , aproape niciodata rosie ca inainte, cantitatea scadea incat am crezut ca voi ajunge la amenoree. Protej-slipurile erau suficiente, atat de putin era si asta timp de 3-4 zile ca trebuia sa incep iar pastilele. In acel moment orice secretie se oprea brusc + pe picioare mi-au aparut vase vizibile . Am renuntat la pastile...un timp ciclul era total dubios (putinel, maroniu o luna..pputin mai rosietic alta luna..) si d aprox. 1 an am inceput sa-l urmaresc iar acum pot detalia k : fata de perioada cu anticonceptionale, ciclul este mai abundent (la modul ca folosesc 1-2-3 absorbante/ menstra) insa este foarte inchis la culoare- maro visiniu si este constituit aproape numai din cheaguri unele de dimensiuni impresionante in unele luni, uneori e doar maroniu si atat sau apos cu particule maronii-rosietice). Ceea ce vreau sa spun e ca nu mai are caracter de sange necoagulabil. Incepe printr-o secretie bej- maronie ca pentru protej slip care tine 2-3 zile apoi incepe sa curga mai mult,imediat dupa dus poate fi si rosie apoi cheaguri, maro inchis etc- 1-2-3 zile apoi se incheie la fel cum a inceput..cu secretie bej-maroniu. Mentionez ca vine mereu in jurul a 28 de zile (intre 26-31) si tine in total cam 7( dupa norme : ) ) Mentionez k la un consult am primit Duphaston 3 luni cate 10 zile , 1past/Zi din ziua 15-a pana in a 25-a. le-am luat si a fost o ameliorare (adik sangele era mai rosu) dar acum e la fel chiar mai multe cheaguri. Apetitul sexual este scazut, lubrefierea este greoaie, dar folosind lubrifiant sexul este ok. Legat de secretie vaginala: Am avut candidoza si Trichomonas. Acestea pot afecta fluxul menstrual? Acum eu incerc sa-mi explic aceste cheaguri si acest ciclu de culoare maronie...(pt k 2 doctori nu mi-au explicat teoretic ce se intampla) : este o deficienta a anticoagulantului la acest nivel impiedicata de ceva anume? poate iritatiile repetate produse de cele 2 infectii Candida si Trichomonas sa fii schimbat ceva la nivelul uterului? problema este la nivelul uterului sau la nivelul colului sau vaginal...pentru ca ciclul nu incepe brusc...ci lent in 2 zile si in a 3-a abia..dar atunci incep cheagurile. Pare ca ceva opreste ciclul timp de 2-3 zile si apoi el iese schimbat adica maroniu si cheaguri. Imi cer scuze pt presupunerile mele, pot parea absurde la un moment dat la fel ca si descrierile...insa va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns competent..!! Va multumesc anticipat! Cu respect! |
||||||||||||||||||
|
camyriana |
Scurgeri rosii-maronii | Data postarii: 27-01-2010 7:35AM | ||||||||||||||||
| am niste scurgerii rosii si cateodata maronii ce as putea face,am racit la burta sau sangerarile sunt de la rinichi (ca am probleme si cu ei)Va rog sa ma ajutati cu un sfat ca mie o fricaa | ||||||||||||||||||
|
ionela2089 |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 01-02-2010 8:49AM | ||||||||||||||||
|
BUNA ZIUA, AM revenit cu o postare dat fiind faptul ca nu ati reusit sa imi raspundeti...va rog mult de tot sa imi spuneti daca scurgerile aparute dupa intreruperea de sarcina sunt normale.Ele fiind aparute dupa ec am luat anticonceptionale timp de 1luna.Apar exact inainte de ciclu (5zile)difera cantintatea de la luna la luna..nu am dureri iar ciclu este regulat.AM MOTIVE DE INGRIJORARE ??????VA ROG SA IMI DATI UN RASPUNS... MULTUMESC . |
||||||||||||||||||
|
ancanadia |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 14-02-2010 11:50PM | ||||||||||||||||
|
buna!ma bucur ca in sfarsit am gasit un forum unde ti se raspunde la intrebari kiar shi in prezent...am shi eu ...mai multe probleme care nu imi dau pace de ceva vreme |
||||||||||||||||||
|
anushk |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 28-02-2010 6:43PM | ||||||||||||||||
| am si eu o problema.. de cateva luni ..2-3 am inceput sa am infectie urinara sau raceala puternica..nu stiu cum ii zice exact(imi vine sa ma duc des la baie , dar nu pot sa fac ca ma ustura si d aici dureri ingrozitoare, usturimi)...infectie care reapare la cel mai mic frig , curent care da peste mine. acum am avut iar senzatia aia de usturime si am facut niste bai cu apa fierbinte, aburi.. cand , deodata vad ca mi-a aparut un dul mic, tare, pe sub piele, in partea stanga .m-am speriat putin , insa mai astept 2 -3 zile sa vad cum evolueaza. partea proasta e ca pe seara, cand m-am dus la toaleta iar , am vazut niste scurgeri de sange, nu in cantitate mare, dar suficient ca sa observ. cineva mi-a spus ca sangele asta care urmeaza o infectie urinara sau raceala puternica , anunta o viitoare sarcina!! e adevarat?? nu stiu ce sa mai cred..aud pareri si pareri si nu mai stiu ce sa cred. saptamana asta treb sa merg la control, insa as vrea sa ma mai linistesc putin si sa aflu mai multe de acasa, sa ma duc instruita la medic. astept un raspuns cat mai urgent!multumesc anticipat! | ||||||||||||||||||
|
fabi |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 05-03-2010 12:21PM | ||||||||||||||||
|
sunt noua pe aici,problema mea e ca ultimul cm care ma tinut 5 zile a fost in 20 noiembrie iar in luna decembrie nu mia venit de loc, in 9 ianuarie mia venit 3 zile dar era inchis la culoare spre maro iar de atunci nu mia venit si suntem deja in martie,de simptome ce pot sa zic ma dor doar sanii si am avut ameteli in ianuarie, iar la teste imi ies negative am facut deja 3.si azi au inceput sa ma doara ovarele ca si atunci cand ar trebui sa vina cm si mi-a aparut o pata maro ,e posibil sa fiu insarcinata?imi doresc un bb si sper sa fie,saptamana viitoare merg la medic sa vad dar pana atunci sunt in dubii..va rog imi puteti da un sfat?multumesc. |
||||||||||||||||||
|
syksyksyk |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 15-03-2010 9:26PM | ||||||||||||||||
| Buna seara. Va scriu deoarece sunt foarte ingrijorata. Eu cu prietenul meu am avut cateva relatii sexuale, nu foarte multe iar acum este prima data cand mi se intampla asa ceva. Mi-a curs de vreo 2 ori un lichid de o culoare maronie asa ... si nu stiu din ce cauza se datoreaza. Cateva dintre relatiile mele sexuale au fost neprotejate, dar nu au durat pana la nivel maxim. au fost ca niste mici scapari pot sa spun. el nu a ejaculat in mine, insa eu traiesc cu tteama de la acel lichid seminal ca s-ar putea intampla sa raman cumva insarcinata? mi-e tare frica, as vrea un raspuns din parea dvs va rog ca nu stiu ce sa mai fac ... e prima data cand mi se intampla si cu scurgerile astea, si ma ingrijorez foarte tare pentru ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum. va multumesc frumos | ||||||||||||||||||
|
amalia_211 |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 23-03-2010 12:07PM | ||||||||||||||||
|
buna am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta am facut sex acum 2 saptamani si am folosit prezervativ. mi-a intarziat ciclul o saptamana dar de obicei nu este regulat insa acum o scurgere de culoare maro si sunt speriata. in mod normal imi curge asa in prima zi de mentruatie dar acum a trecut deja o zi. sunt insarcinata sau doar am racit? |
||||||||||||||||||
|
dark angel |
Re: scurgeri maro | Data postarii: 11-04-2010 8:18PM | ||||||||||||||||
|
buna ziua. varsta mea este de 15 ani si am o mare problema care ma ingrijoreaza din ce in ce mai tare. inca nu mi-a venit menstruatie si de aproximatv 2 ani am scurgeri de cul alba insa acum 3 luni am avut o scurgere de sange. pe urma am mai avut acum o luna. in acest interval de timp am avut aceste scurgeri maro . as vrea sa stiu care este cauza si dak este o problema intarzierea menstruatie la varsta asta. eu sunt mai slubuta dar am avut de doua ori scurgeri de sange si nu cred ca este normal. ce ar trebui sa fac? |
||||||||||||||||||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.
| Pagini: | - | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | + |