usturimi la urinare
|
MariaV |
usturimi la urinare | Data postarii: 20-08-2008 11:35PM |
|
Buna, Am vazut ca in revista Benessere si pe acest site multe probleme isi gasesc rezolvarea. Prin urmare, apelez si eu la ajutorul vostru. De aproximativ un an am usturimi la urinare. Am fost la nenumarati medici dar toate analizele imi ies insa sterile. Mi s-a zis foarte clar ca atata vreme cat am analizele "bune" n-au ce sa-mi faca. Va rog, spuneti-mi. A mai avut cineva genul asta de problema? Poate sa ma ajute cineva? Sunt disperata si foarte demoalizata... Multumesc, maria |
||
|
Andra |
Re: usturimi la urinare | Data postarii: 21-08-2008 3:24PM |
|
Draga Maria, La un control ginecologic ai fost? Usturimile la urinare pot fi simptomul unei infectii genitale. Multa sanatate! |
||
|
MariaV |
Re: usturimi la urinare | Data postarii: 27-08-2008 9:49AM |
|
Buna Andra si multumesc pentru raspuns. Scuze de intarziere dar am fost in concediu... A fost absolut ingrozitor...de fiecare data cand intram in apa...simteam ca ma ia o criza..sau era doar in capul meu...nici nu mai stiu Da, am fost si la ginecologi...Prima data mi s-a zis ca ar putea fi Chlamidya sau HPV. Am facut ambele analize, negative...Apoi mi s-a zis ca poate este ureaplasma...Aceasta din urma a iesit...am tratat-o si degeaba... Acum toate analizele imi ies normal...Teoretic sunt sanatoasa tun..Practic imi este foarte rau.. |
||
|
Andra |
Re: usturimi la urinare | Data postarii: 29-08-2008 7:26AM |
| Parererea mea e sa mergi la urolog sa faci o cistoscopie. Abia atunci o sa poti depista cauza disconfortului tau... | ||
|
kiki2564 |
Re: usturimi la urinare | Data postarii: 02-09-2008 8:04AM |
|
Dar la un alergolog ai fost? Poate e o alergie (detergentul sau balsamul folosit la spalarea lenjeriei intime, tampoanele, absorbantele, hartia igienica, produsele de igiena personala sau chiar alergie la latexul prezervativului). Cauta sa elimini pe rand fiecare posibil alergen ca sa poti depista care din ele este cauza. Intre timp, ar fi util sa porti numai lenjerie de bumbac. Spui ca problemele au persistat si in concediu, deci problema nu este intr-un loc anume (baia de acasa sau toaleta de la serviciu). Gandeste-te ce anume ai schimbat in perioada in care a aparut aceasta neplacere (indiferent ca e vorba de detergent, spray de corp, marca tampoanelor, poate fi orice. Sanatate multa si toate cele bune! |
||
|
georgianag |
Re: usturimi la urinare | Data postarii: 11-09-2008 10:39AM |
| as dori sa aflu cum se poate calma o iritatie provocata de un prezervativ(durex extra safe) , mentionez ca am sesizat acest disconfort dupa actul sexual cu acest prezervativ si nu am alte simptome decat usturime la urinare.multumesc | ||
|
MariaV |
Re: usturimi la urinare | Data postarii: 11-09-2008 11:10AM |
|
Draga Georgianag, mie imi trec genul asta de iritatii de la Nidoflor. Este un unguent care se gaseste in farmacii si in general ma lasa de pe o zi pe alta. Intre timp, evita sa mai folosesti marca aceea de prezervative.. In ceea ce priveste problema mea, m-am gandit...chiar nu am schimbat absolut nimic la modalitatea sau produsele de igiena.. Am fost iar la urolog si am facut o cistoscopie..si mi-a gasit foarte inflamata uretra. Am luat un tratament, dar tot nu m-au lasat usturimile Investigheazz acum o posibila cauza ginecologica... |
||
|
dr_ene |
Re: usturimi la urinare | Data postarii: 23-03-2009 4:48AM |
|
Draga Maria, Usturimile la urinare poarta numele de disurie. Cel mai frecvent acestea apar in cadrul unei infectii urinare. Daca aceasta cauza a fost corect investigata si eliminata, atunci raman cauzele ginecologice( candidoza vaginala, vaginita atrofica, vaginita bacteriana), alergice( sensibilitate la substantele chimice folosite in spalaturile intravaginale, lubricantii vaginali, sapunuri, hartia de toaleta parfumata, spermicide, tampoane; iritatie prin diafragme vaginale, folosite ca metoda contraceptiva), compresie locala( formatiune pelvica- chist ovarian de exemplu, ce comprima vezica urinara si impiedica golirea corespunzatoare a acesteia). Ca masuri generale, trebuie sa eviti tratamentele antibiotice( fara indicatie clara si recomandare avizata), care modifica flora normala a vaginului; de asemenea folosirea spermicidelor si a spalaturilor intravaginale nu este indicata. Speram sa gasesti remediul pentru afectiunea ta! Pentru un consult de specialitate, te incurajam sa apelezi cu incredere la medicii ginecologi din clinicile aflate in colaborare cu Centrofarm. Beneficiezi de o reducere de 5-25% la prezentarea cardului de fidelitate Centrofarm! Mai multe detalii poti afla pe www.centrofarm.ro, sectiunea card! Iti dorim multa sanatate! |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.