benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Silueta ta

AM SLABIT 30KG!!!

mellany
Re: AM SLABIT 30KG!!!  Data postarii:  23-09-2008 6:21AM
si mai exact cum ai slabit?...cu Herbalife?...CoolMr. Green
mellany
Re: AM SLABIT 30KG!!!  Data postarii:  23-09-2008 6:26AM
Exclamation... vreau sa te anunt ceva...sper k stii k dak ai inceput cu Herbalife tre sa continui cu el tot restul vietii...si dak te lasi chiar dak manaci ultra sanatos te vei ingrasa..ti-o spun din experienta proprie...am folosit la indemnul cuiva care credea ca tre sa slabesc 5 kg si le-am slabit am tinut exact totul cum au spus si cand am revenit la modul meu normal de viata am inceput sa ma ingras si momentan de la 67 la 85 kg am ajuns...si vreau sa-ti spun ca am tinut acum 2 ani si cand m-am lasat am inceput regimul normal de viata...adik lacto vegetariana...deci nu am facut abuz de nimik...

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului