benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, slabire, Frumusete, sanatate fier, dragoste, dieta, portocala, papa, de, asa, sanatate, roz, din, teste
forum benessere

Forum Home > Frumusete

a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?

adi_nation
a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  12-04-2008 10:05PM
Buna!Very Happy sunt curioasa daca cineva a folosit pantalonii Lytess contra celulitei si daca sunt eficienti?
Sunt convinsa ca trebuie sa tii o dieta sanatoasa, sa faci sport si sa bei apa muuulta, dar..ma gandeam ca acesti pantaloni ar fi un adjuvant..Asadar, astept parerile voastre! i As mai vrea sa stiu daca sunt comozi si daca nu se observa pe sub haine? oricum de-acum vine caldura si nu stiu in ce masura ii mai poti purta..Sad
Mesaj modificat de Administrator pe 14.04.2008
Rody
Re: a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  17-04-2008 10:10AM
Eu am inceput deja sa-i port, sunt dupa primele cateva zile si pot spune ca ma simt minunat. Conform prospectului, rezultatele se vor vedea dupa 14 zile. Dar eu combin acesti pantaloni cu un gel anticelulitic, asta ca sa fiu mai sigura de efectele lor.
Sfatuiesc femeile sa incerce acesti pantaloni, sigur vor da rezultate impreuna cu gelul anticelulitic si cu un regim alimentar sanatos, micul dejun fiind unul dintre cele mai importante mese.

succes fetelor si aveti incredere in voi si in produsele de calitate
nicoleta
Re: a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  13-05-2008 12:17PM
buna suntnicoleta si ma intereseaza in mod deosebit sa stiu de unde se pot cumpara acesti pantaloni si cat de eficienti sunt pupici Very HappyVery HappyRazzSmile
Rody
Re: a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  13-05-2008 7:17PM
Buna Nicoleta,

Acesti pantaloni se pot achizitiona doar din farmaciile Centrofarm.
Iti poti face chiar si un card de fidelitate pe care poti strange puncte si le poti folosi pentru reducerea unor produse.
Sunt foarte eficienti, eu deja vad rezultatele doar dupa 3 saptamani de purtat. Trebuie sa-i porti cu regularitate, minim 8 ore/ zi.

Succes si astept vesti multumitoare de la tine. Sper sa-ti satisfaca dorintele.
Rodica
Corina33
Re: a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  28-07-2008 12:35PM
I-am folosit si sunt foarte buni.
fluturasalb85
Re: a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  13-11-2008 2:29PM
dupa ce nu ii mai porti ce se intampla? ce perioada ar trebui purtati?

Mesaj modificat de Administrator pe 13.11.2008
olivia
Re: a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  29-04-2009 8:02PM
BUNA
SUNT NOUA PE FORUM.AS VREA SA STIU DACAPANTALONII POT FI FOLOSITI SI NOAPTEA.MEDIUL IN CARE LUCREZ DE DIMINEATA PANA SEARA NU-MI PERMITE SA-I PORT 8ORE/ZI.DECI POT FI FOLOSITI CU SUCCES NOAPTEA??? DEJA NU MA MAI SUPORT.ASTEPT RASPUNS
SEARA PLACUTA.OLIVIA
misha22
Re: a folosit cineva pantalonii Lytess anticelulita?  Data postarii:  01-06-2009 9:12PM
interesant, de lytess nu am auzit pana acum. eu folosesc niste colanti anticelulita, insa, de la cafibi, si sunt foarte buni. la fel, cam de la 14 zile de cand am inceput sa ii port au inceput sa se faca vizibile rezultatele.
iorapii au pe interior microcapsule ce ajuta la eliminarea acestor grasimi. Ii poti purta oriunde, oricand, nu te deranjeaza, 2-3 ore pe zi

Mesaj modificat de Administrator pe 2.06.2009

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului