benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Frumusete

de ce se ingrijesc femeile?

dr.brain
De ce se ingrijesc femeile?  Data postarii:  05-03-2008 8:57PM
ca sa fie frumoase si sa miroasa bine Laughing
Corina33
Re: De ce se ingrijesc femeile?  Data postarii:  06-03-2008 10:27AM
Femeile se ingrijesc din acelasi motiv pentru care se ingrijesc si barbatii.

Doar ca femeile sunt mai atente din acest punct de vedere si acorda o importanta mai mare produselor folosite.

Sper ca ti-am elucidat si acest mister.....
Sofisticata
Re: de ce se ingrijesc femeile?  Data postarii:  07-03-2008 3:52PM
Orice femeie care se respecta pe ea si ii respecta pe cei din jurul ei se ingrijeste ca la carte.Nici o femeie nu ar trebuie sa neglijeze lucrul asta nici macar dupa casnicie..sau o nastere Eu nu ies nearanjata din casa nici macar pana la gunoi...noi rusoaicele asa suntem in lumea asta a frumusetii.La mine in familie toata lumea beneficiaza de tratamente gratuite de la cel mai mare pana la cel mai mic Smile)...mai ales ca la mine este si defect profesional Smile trebuie sa fiu mereu o papusa scoasa din cutie ..meseria mea o cere de cosmeticiana,makeup artist TV si consultant de imagine.
Deci...Welcome to beauty world!
Mesaj modificat de autor pe 7.03.2008
Mesaj modificat de autor pe 7.03.2008
Ofra
Re: de ce se ingrijesc femeile?  Data postarii:  24-03-2008 4:19PM
Deoarece e necesar!
vadi
Re: de ce se ingrijesc femeile?  Data postarii:  04-04-2008 5:51AM
...pentru ca isi iubesc propria persoana !RazzEmbarassedRolling Eyes
Rody
Re: de ce se ingrijesc femeile?  Data postarii:  17-04-2008 10:03AM
Orice femeie care se respecta, trebuie sa se ingrijasca. Femeia ingrijita este femeia care emana acel aer de feminitate si de incredere in sine. O femeie se ingrijeste in primul rand pentru sine si apoi pentru cei din jur. Sunt vazute de catre societate cu un oarecare respect in momentul in care se ingrijeste.
Very Happy

FEMEI AVETI GRIJA DE PROPRIA PERSOANA, E CEA MAI IMPORTANTA

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului