de ce se ingrijesc femeile?
|
dr.brain |
De ce se ingrijesc femeile? | Data postarii: 05-03-2008 8:57PM |
|
ca sa fie frumoase si sa miroasa bine |
||
|
Corina33 |
Re: De ce se ingrijesc femeile? | Data postarii: 06-03-2008 10:27AM |
|
Femeile se ingrijesc din acelasi motiv pentru care se ingrijesc si barbatii. Doar ca femeile sunt mai atente din acest punct de vedere si acorda o importanta mai mare produselor folosite. Sper ca ti-am elucidat si acest mister..... |
||
|
Sofisticata |
Re: de ce se ingrijesc femeile? | Data postarii: 07-03-2008 3:52PM |
|
Orice femeie care se respecta pe ea si ii respecta pe cei din jurul ei se ingrijeste ca la carte.Nici o femeie nu ar trebuie sa neglijeze lucrul asta nici macar dupa casnicie..sau o nastere Eu nu ies nearanjata din casa nici macar pana la gunoi...noi rusoaicele asa suntem in lumea asta a frumusetii.La mine in familie toata lumea beneficiaza de tratamente gratuite de la cel mai mare pana la cel mai mic Deci...Welcome to beauty world! Mesaj modificat de autor pe 7.03.2008 Mesaj modificat de autor pe 7.03.2008 |
||
|
Ofra |
Re: de ce se ingrijesc femeile? | Data postarii: 24-03-2008 4:19PM |
| Deoarece e necesar! | ||
|
vadi |
Re: de ce se ingrijesc femeile? | Data postarii: 04-04-2008 5:51AM |
|
...pentru ca isi iubesc propria persoana ! |
||
|
Rody |
Re: de ce se ingrijesc femeile? | Data postarii: 17-04-2008 10:03AM |
|
Orice femeie care se respecta, trebuie sa se ingrijasca. Femeia ingrijita este femeia care emana acel aer de feminitate si de incredere in sine. O femeie se ingrijeste in primul rand pentru sine si apoi pentru cei din jur. Sunt vazute de catre societate cu un oarecare respect in momentul in care se ingrijeste. FEMEI AVETI GRIJA DE PROPRIA PERSOANA, E CEA MAI IMPORTANTA |
||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.