benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, sex, slabire, portocala, broccoli, roz, sanatate fier, dragoste, Frumusete, dieta, teste, papa, asa, sanatate, din, de
forum benessere

Forum Home > Sanatate

Nu ma pot lasa de fumat

Pagini:    1  2  3  +
Corina33
Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  06-02-2008 8:45AM
Dragele mele,

Ma chinui de 6 ani sa renunt la acest viciu si am incercat aproape toate metodele posibile.
Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac!

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Dilek
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  06-02-2008 10:25AM
Corina....cred k totul tine de vointa....
Eu nu fumez si nici nu-mi doresc. Ma enerveaza sa miros numai a fum, sa mi se irite ochii tot de la fum, etc. Am mai multi prieteni kre au putut sa renunte la acest viciu pt. k si-au dat seama cat de mult le dauneaza sanatatii. Spre fericirea lor (si a mea...recunosc....nu mai trebuie sa fiu un fumator pasiv in preajma lor Razz), cu multa vointa si dorinta au reusit sa puna STOP acestui viciu.
Deci...doreste-ti cu adevarat sa nu mai fumezi....gandeste-te la consecinte...si apoi ACTONEAZA.
Numai bine,
Dilek

Laurita
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  06-02-2008 12:13PM
Buna,

Dilek are dreptate Corina, totul tine de vointa ta...si de cat de constienta esti ca iti face numai rau...tie si celor din jurul tau!

Nici eu nu sunt fumatoare, insa parintii mei au fost, iar in urma cu 5 ani au reusit sa se lase de acest viciu nesuferit...si asta, numai prin multa multa vointa si constienti fiind cat de mult dauneaza sanatatii lor...si bineinteles sanatatii mele... eu, care eram mereu prin preajma lor.

Multa bafta!!!
vadi
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  09-02-2008 7:37AM
VOINTA - ea te ajuta si la bine si la rau ,asa ca...depinde numai de TINE. Din batrani se spunea ca o femeie cu tigara in gura este ca un barbat cu ruj pe buze -rujeaza un barbat (convinge-l sa se poarte asa) si vei hotari daca mai fumezi sau nu...Smile
Corina33
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  12-02-2008 9:58AM
Multumesc Vadi pentru incurajare.

Dar de ce crezi tu ca fumatul este o activitate strict masculina?

In 2008 imi place sa cred ca nu mai exista astfel de conceptii...

O zi frumoasa!
Corina
cora
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  17-02-2008 12:07PM
am 25 ani si m-am apucat de fumat acum 3 ani in urma unei deceptii in dragoste .mi se parea ca daca ma apuc de fumat ii arat fostului meu iubit ca sunt stapana pe mine si pe deciziile mele . m-am gandit ca este ceva de moment. acum am o saptamana de cand nu am mai fumat si ma simt foaret bine. sper sa reusesc sa nu ma mai ating de ele .vointa am si sprijin din partea prietenilor .cred ca astea conteaza cel mai mult !
Corina33
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  18-02-2008 1:02PM
Cora iti multumesc pentru sprijin si ma bucur ca ai reusit pentru moment sa te lasi de acest viciu.

Ai renuntat brusc la tigari sau treptat ai inceput sa fumezi din ce in ce
mai putin?

dr.brain
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  05-03-2008 8:54PM
fumatul e ce mai mare prostie!!!!!
de ce va otraviti singure????
Corina33
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  06-03-2008 10:29AM
Stim si noi acest lucru si luptam sa scapam de acest viciu.

Un sfat din partea ta ne-ar fi de mai mare ajutor.
Ellla^_
Re: Nu ma pot lasa de fumat  Data postarii:  29-03-2008 9:59PM
Ma las de fumat! Azi a fost prima zi. Mi-a fost greu in special pentru ca obisnuiesc sa servesc o cafea dimineata. Asa ca azi am mers la cafea insa am servit un fresh de portocale Rolling Eyes ! Folosesc plasturii nicorette.... deocamdata functioneaza. Astept pareri. O seara minunata sa aveti!

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

Pagini:    1  2  3  +
centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2010 Centrofarm

Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Farmacist  |   Revista Plafar  |   Sanatatea copilului