benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, sanatate, slabire, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Silueta ta

regim de viata sanatos

danena
regim de viata sanatos  Data postarii:  24-01-2008 12:18PM
Cele mai multe dintre noi putem avea la un moment dat in viata probleme cu kg in exces...
- toate aceste probleme au si o cauza:
- mancam pe fuga
- de cele mai multe ori sarim peste micul dejun, insa recuperam seara cand venim obosite de la servici
- mancam tot felul de fast-fooduri in timpul serviciului
- nu avem suficient timp sa gatim si mancam ceva "uscaturi" pe fuga bineinteles cu ceva painica sa ne tina de foame ca doar toata ziua am alergat
- eventual ceva ciocolata, dulce pt energie
- de sport nu se pune problema ca doar nu avem timp
- iar somul cateva ore pe noapte ajung ca doar suntem tinere.... etc

Asta probabil a trecut prin capul multora dintre noi, si ne miram cum cu trecerea anilor devenim din ce in ce mai plinute..... desi poate ca si cantitate mancam mai putin.....

Pare o enigma dar nu este, ceea ce se intampla defat este ca regimul nostru de viata nu este unul sanatos, sunt cateva mici reguli de AUR, de care daca am tine cont nu am mai avea probleme:
1. sa nu sarim niciodata peste micul dejun
2. sa ne facem un pachetel pt la servici
3. seara sa mancam intotdeauna ceva usor (o supa, o salata, un gretar daca se poate fara paine si nu mai tarziu de ora 7)
4. gustarile dintre mese sa fie alcatuite din fructe (portocala, mar) etc
5. daca avem pofte de ceva dulce, inainte de pranz
6. sa inlocuim painea alba cu graham sau paine integrala (si cel mai bine consumata dimineata si la pranz)
7. pt ca nu avem timp de mers la sport, macar o statie de autobuz daca putem merge pe jos in drum spre serviciu, sunt 10min de miscare si ajuta enorm
8. sa mancam intotdeauna linistite, stand jos la masa, si masa sa dureze minim 15min
9. si sa ne odihnim sufcient (macar 7ore pe noapte, daca nu chiar Cool

SUCCES!!!
Rody
Re: regim de viata sanatos  Data postarii:  17-04-2008 10:41AM
REGULI DE AUR
iti multumesc pentru sfaturile postate.

Fetelor tineti cont de ele si veti reusi .
Inceputul e greu, dar rezultatele sunt pe masura asteptarilorSmileSmileMr. Green
mellany
Re: regim de viata sanatos  Data postarii:  23-09-2008 6:30AM
Very Happy...multumim...ai uitat sa spui ca sportu este obligatoriiu , de 3 ori pe saptamana cate 30 de minuteVery Happy
Mesaj modificat de autor pe 23.09.2008

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului