benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, slabire, sanatate, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Horoscop

cum sa ma ingras?

valentina
cum sa ma ingras?  Data postarii:  12-01-2008 3:08PM
Cum as putea sa ma ingras , o alta metoda inafara de mincare am 1.77 m si 47kg Confused am 23 de ani nu am specificat ca maninc foarte mult dar nu sa intimplat nimic Crying or Very sad va rog nu ocoliti acest subiect, astept raspuns.
Mesaj modificat de Administrator pe 15.02.2008
Maddie
Re: cum sa ma ingras?  Data postarii:  14-01-2008 4:45PM
Uite ca nu toata lumea vrea sa slabeasca Smile Probabil ca ai metabolismul mai accelerat, din punctul nostru de vedere esti o norocoasa! Cred ca singura solutie la problema ta e: MANCAND. Deci, fa tot ce e interzis intr-o cura de slabire: mananca mult la o masa, ia cina intotdeauna dupa ora 10 seara, nu ocoli dulciurile, painea, fainoasele Smile
Sa ne zici cand incepe sa se vada!
Corina33
Re: cum sa ma ingras?  Data postarii:  28-07-2008 12:46PM
Si eu as vrea sa ma mai ingras dar nu stiu c sa fac...
nico
Re: cum sa ma ingras?  Data postarii:  01-08-2008 1:47PM
am 15 ani. 1.62 sh 46 kg...imi dorsc f mlt s ma ingrash macar 3-4 kg, am incercat sh q vitamine+calciu fara rezultat, mananc f mult, carne fainoase, dulciuri ,paine ,d toate, nimc nu merge ma chinui d 1 an d zile..nush ce s my facSad( mam saturat s imi zik toti k snt cam slaba....vreau neaparat s ma ingrash...dak ma puteti ajuta q cv vas fi recunoscatoare...bafta,vam pupat pa
Capshunica
Re: cum sa ma ingras?  Data postarii:  13-09-2008 8:01PM
nu mai luati vitamine pentru ca eu cunosc multe cazuri in care, din cauza vitaminelor... persoanele respective s-au deformat si acum nu au ce sa mai faca ... lasati-va corpul sa se dezvolte singur ... dupa propriile lui reguli

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului