benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, slabire, sanatate, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Psiho

neincredere

Dixi
neincredere  Data postarii:  25-09-2007 1:27PM
uneori nu fac diverse lucruri din teama de a nu gresi, desi nu pot spune ca nu am incredere in mine
Anda
Re: neincredere  Data postarii:  10-10-2007 11:19AM
Oricine mai greseste. Important este sa inveti din greselile tale. Sa le privesti ca pe un punct in plus adunat la experienta ta de viata si nu ca pe un esec.
Ofra
Re: neincredere  Data postarii:  24-03-2008 4:35PM
In viata cand intampini numai esecuri si lucrurile nu mai merg cum
trebuie atunci este de asteptat sa pierzi increderea. Un lucru este
important daca esti optimist si ai puterea vointei nu ai cum sa-ti
pierzi increderea!
Mesaj modificat de autor pe 10.04.2008
milida
Re: neincredere  Data postarii:  05-11-2008 12:24PM
ma autosugestionez ca va fi bine,insa viata ma contrazice si-mi ia aproape toate bucuriile.Mama imi spune ca nu m-a vrut,ca ea dorea un baiat si dupa ce am renuntat la tot,mi-am vandut casa sa o ajut sa si-o puna pe a ei pe nume,am vanit sa locuiesc la tara cu ea,am ramas doar o sluga pentru ea si ma blesteama si-mi distruge viata zi de zi.Iti mai vine sa traiesti?Ma mai tin cat mai pot pentru copii,altfel nu stiu ce as fi fost in stare sa fac.

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului