neincredere
|
Dixi |
neincredere | Data postarii: 25-09-2007 1:27PM |
| uneori nu fac diverse lucruri din teama de a nu gresi, desi nu pot spune ca nu am incredere in mine | ||
|
Anda |
Re: neincredere | Data postarii: 10-10-2007 11:19AM |
| Oricine mai greseste. Important este sa inveti din greselile tale. Sa le privesti ca pe un punct in plus adunat la experienta ta de viata si nu ca pe un esec. | ||
|
Ofra |
Re: neincredere | Data postarii: 24-03-2008 4:35PM |
|
In viata cand intampini numai esecuri si lucrurile nu mai merg cum trebuie atunci este de asteptat sa pierzi increderea. Un lucru este important daca esti optimist si ai puterea vointei nu ai cum sa-ti pierzi increderea! Mesaj modificat de autor pe 10.04.2008 |
||
|
milida |
Re: neincredere | Data postarii: 05-11-2008 12:24PM |
| ma autosugestionez ca va fi bine,insa viata ma contrazice si-mi ia aproape toate bucuriile.Mama imi spune ca nu m-a vrut,ca ea dorea un baiat si dupa ce am renuntat la tot,mi-am vandut casa sa o ajut sa si-o puna pe a ei pe nume,am vanit sa locuiesc la tara cu ea,am ramas doar o sluga pentru ea si ma blesteama si-mi distruge viata zi de zi.Iti mai vine sa traiesti?Ma mai tin cat mai pot pentru copii,altfel nu stiu ce as fi fost in stare sa fac. | ||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.