Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?
|
|||||||
|
edeea |
Nervi,tristetre ,tremur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 24-09-2007 12:12PM | |||||
|
Daca a patit cineva asa ceva sa-mi spuna si mie cum ma vindec! Mesaj modificat de autor pe 24.09.2007 |
|||||||
|
Maddie |
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 24-09-2007 11:41PM | |||||
| Mai mult ca sigur ca ai o carenta de vitamine sau minerale. De ce nu mergi sa te consulte medicul de familie? Poate iti faci si analizele, cred ca ti-ar fi de folos in aceasta situatie. Sanatate multa si sa ne tii la curent! | |||||||
|
edeea |
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 25-09-2007 11:32AM | |||||
|
|
|||||||
|
Maddie |
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 25-09-2007 3:12PM | |||||
|
Chiar ca e o problema asta cu medicul de familie! Si al meu e ca al tau |
|||||||
|
esty |
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 09-10-2007 11:59AM | |||||
| sunt multi medici buni legea permite sa il schimbi este de preferat sa alegi unul cat mai aproape de domiciliul tau. | |||||||
|
annalya |
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 07-02-2008 9:14PM | |||||
|
salut pe toata lumea.sufar de mai bine de 5 ani de atacuri de panica.pur si simplu imi este frica sa mananc ,am senzatia ca ma sufoc,mancarea nu trece in stomac ...sunt constienta ca e doar un siretlic al creierului meu.dar nu reusesc sa merg inainte.teama de moarte e groaznica.nu mamanc decat in prezenta cuiva,singura acasa e un adevarat cosmar.nici de apa nu ma ating.la un moment dat am descoperit ca daca beau un paharel pap foarte bine.mai tarziu am descoperit ca mai aveam nevoie de inca un paharel....mi-am dat seama ca nu e bine asa ca am apelat la un medic psihiatru.urmez tratament mai bine de 2 luni cu prozac,calmepan, Magne B6.si are efect.ma indrept spre mai bine.stiu ca din asta nu se moare dar se traieste foarte greu.familia mea e distrusa,i-am terorizat cu atacurile mele de panica. Mesaj modificat de Administrator pe 8.02.2008 |
|||||||
|
Corina33 |
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 08-02-2008 9:42AM | |||||
|
Draga mea, Sa ramai puternica si sa nu renunti la lupta. Nu iti face griji in privinta familiei tale ei te iubesc si iti sunt alaturi Multa sanatate, Corina |
|||||||
|
violeta7 |
Re: Nervi,tristetre ,trebur,oboseala,constipatie si dureri de stomac?Oare ce se intampla c | Data postarii: 15-03-2008 8:38PM | |||||
|
mai sufera cineva ca mine? inainte, cu un an si jumatate aveam numai nervi si dureri de stomac, atunci am fost la doctor a spus ca am aciditate m-am vindecat cu regim alimentar,dupa 6luni , dar acu dupa 14 luni le am e toate astea. ce sa fac? |
|||||||
|
Laurita |
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine? | Data postarii: 18-03-2008 7:39AM | |||||
|
Buna, Eu va recomand macar o ora de relaxare, odihna, muzica relaxanta. Sa nu va mai ganditi la nimic si sa aveti in jur niste candele de aromaterapie. Sper sa va ajute "reteta" aceasta! Multa bafta! |
|||||||
|
baby |
depresie? | Data postarii: 20-03-2008 9:31PM | |||||
|
ma scol uneori fara energia de a incepe o noua zi sau fara chef,ma simt fara energie uneori pe parcusul zilei,ma plictisesc repede din orice,imi par triste si intunecate uneori lucurile din jur mai ales cand e nor sau cand ploua ....aceste strari care le traiesc imi creeaza o stare de anxietate...si totul e in contradictie cu firea mea sociabila prietenoasa calda spontana vesela ..veselie intuncata de factorii mentionati mai sus....oare ce am?cum pot scapa de aceste stari care imi perturba viata?le am demult timp dar apar si dispar unoeri si revin mai slab sau mai intens apoi... Mesaj modificat de autor pe 20.03.2008 |
|||||||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.
| Pagini: | 1 | 2 | + |