benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, slabire, sanatate, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Sanatate

Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?

Pagini:    1  2  +
edeea
Nervi,tristetre ,tremur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  24-09-2007 12:12PM
Crying or Very sadExclamationCrying or Very sad
Daca a patit cineva asa ceva sa-mi spuna si mie cum ma vindec!Rolling Eyes
Mesaj modificat de autor pe 24.09.2007
Maddie
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  24-09-2007 11:41PM
Mai mult ca sigur ca ai o carenta de vitamine sau minerale. De ce nu mergi sa te consulte medicul de familie? Poate iti faci si analizele, cred ca ti-ar fi de folos in aceasta situatie. Sanatate multa si sa ne tii la curent!
edeea
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  25-09-2007 11:32AM
Rolling EyesMaddie mersi de sfaturi,dar am un medic de familie care lasa de dorit,eu calcemia o am mica de cand ma stiu,dar ea zice ca nu-i nici o problemaEvil or Very MadMa gandeam sa iau niste minerale de la palfar sau ceva pentru starea mea,dar habar n-am ceRolling EyesSanatate si tie si mersi mult de raspuns!
Maddie
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  25-09-2007 3:12PM
Chiar ca e o problema asta cu medicul de familie! Si al meu e ca al tau Smile Eu ma gandeam sa-l schimb, n-am mai dat pe la el de un an si jumatate, pentru ca are o atitudine care lasa mult de dorit, de fiecare data se comporta de parca mi-ar face cine stie ce favor... Daca are cineva un medic bun, sa ne zica si noua unde-l gasim Smile)
esty
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  09-10-2007 11:59AM
sunt multi medici buni legea permite sa il schimbi este de preferat sa alegi unul cat mai aproape de domiciliul tau.
annalya
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  07-02-2008 9:14PM
salut pe toata lumea.sufar de mai bine de 5 ani de atacuri de panica.pur si simplu imi este frica sa mananc ,am senzatia ca ma sufoc,mancarea nu trece in stomac ...sunt constienta ca e doar un siretlic al creierului meu.dar nu reusesc sa merg inainte.teama de moarte e groaznica.nu mamanc decat in prezenta cuiva,singura acasa e un adevarat cosmar.nici de apa nu ma ating.la un moment dat am descoperit ca daca beau un paharel pap foarte bine.mai tarziu am descoperit ca mai aveam nevoie de inca un paharel....mi-am dat seama ca nu e bine asa ca am apelat la un medic psihiatru.urmez tratament mai bine de 2 luni cu prozac,calmepan, Magne B6.si are efect.ma indrept spre mai bine.stiu ca din asta nu se moare dar se traieste foarte greu.familia mea e distrusa,i-am terorizat cu atacurile mele de panica.
Mesaj modificat de Administrator pe 8.02.2008
Corina33
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  08-02-2008 9:42AM
Draga mea,

Sa ramai puternica si sa nu renunti la lupta. Nu iti face griji in privinta familiei tale ei te iubesc si iti sunt alaturi Wink.

Multa sanatate,
Corina
violeta7
Re: Nervi,tristetre ,trebur,oboseala,constipatie si dureri de stomac?Oare ce se intampla c  Data postarii:  15-03-2008 8:38PM
mai sufera cineva ca mine?
inainte, cu un an si jumatate aveam numai nervi si dureri de stomac, atunci am fost la doctor a spus ca am aciditate m-am vindecat cu regim alimentar,dupa 6luni , dar acu dupa 14 luni le am e toate astea.
ce sa fac?
Laurita
Re: Nervi,tristetre ,trebur si oboseala?Oare ce se intampla cu mine?  Data postarii:  18-03-2008 7:39AM
Buna,

Eu va recomand macar o ora de relaxare, odihna, muzica relaxanta. Sa nu va mai ganditi la nimic si sa aveti in jur niste candele de aromaterapie.

Sper sa va ajute "reteta" aceasta!

Multa bafta!
baby
depresie?  Data postarii:  20-03-2008 9:31PM
ma scol uneori fara energia de a incepe o noua zi sau fara chef,ma simt fara energie uneori pe parcusul zilei,ma plictisesc repede din orice,imi par triste si intunecate uneori lucurile din jur mai ales cand e nor sau cand ploua ....aceste strari care le traiesc imi creeaza o stare de anxietate...si totul e in contradictie cu firea mea sociabila prietenoasa calda spontana vesela ..veselie intuncata de factorii mentionati mai sus....oare ce am?cum pot scapa de aceste stari care imi perturba viata?le am demult timp dar apar si dispar unoeri si revin mai slab sau mai intens apoi...Twisted EvilEvil or Very MadRolling Eyes
Mesaj modificat de autor pe 20.03.2008

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

Pagini:    1  2  +
centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului