Retete rapide
|
||||||||
|
esty |
Retete rapide | Data postarii: 23-09-2007 2:06PM | ||||||
| Vreau sa invat cateva retete rapide pentru a scurta timpul petrecut la bucatarie. | ||||||||
|
Dixi |
Re: Retete rapide | Data postarii: 25-09-2007 1:24PM | ||||||
|
poate ca ar fi mai bina sa inveti cum sa-ti faci cat mai placut timpul petrecut in bucatarie!!! ce-ai zice de gatitul in 2 |
||||||||
|
Maddie |
Re: Retete rapide | Data postarii: 25-09-2007 3:16PM | ||||||
|
Asta cu gatitul in doi nu e o solutie prea buna, parerea mea Mai ales daca ai o bucatarie mica, in loc sa vezi de gatit, tre' sa fii atent sa nu-l calci pe celalalt pe picioare |
||||||||
|
edeea |
Re: Retete rapide | Data postarii: 26-09-2007 9:50AM | ||||||
|
Mai fetelor mai bine sa scriem zilnic fiecare ce gatim,poate ne inspiram una de la alta |
||||||||
|
esty |
Re: Retete rapide | Data postarii: 26-09-2007 10:36AM | ||||||
| Da edeea are o ideie buna cat despre gatitul in doi imi place dar il facem foarte rar din lipsa de timp. | ||||||||
|
edeea |
Re: Retete rapide | Data postarii: 27-09-2007 11:43AM | ||||||
|
Vad ca nu intra nimeni sa discutam.. Oare de ce?Nu prea stiu fetele de forumul asta cred... Uite incep eu fetelor si hai sa facem o gasca...!De gospodinoase..hi,hi! Eu azi gatesc asa; -ciorbita cu coasta afumata dreasa cu ou si otet -mancarica de cartofi cu carnaciori -piftele Si va astept cu raportul Mesaj modificat de autor pe 27.09.2007 |
||||||||
|
esty |
Re: Retete rapide | Data postarii: 27-09-2007 5:23PM | ||||||
|
Eu astazi am facut ciorba de fasole verde si mancare de dovlecei cu pulpe de pui. |
||||||||
|
Maddie |
Re: Retete rapide | Data postarii: 30-09-2007 9:45PM | ||||||
|
eu nu prea gatesc, de-aia nu ziceam nimic. dar pot sa va spun ce-am mancat in oras penne siciliene la cuptor, o minunatie, iar am nimerit bucatarul bun, ultima data au cam lasat de dorit, dar azi, azi au fost extraordinare fasole batuta de la "La mama", foarte buna si ea si pulpe de pui la gratar, din nou un deliciu. Dar clatitele cu branza si stafide au fost ingrozitoare Mananc cam mult, nu? |
||||||||
|
esty |
Re: Retete rapide | Data postarii: 07-10-2007 1:28PM | ||||||
| Eu obisnuiesc sa gatesc zilnic acum am fost cateva zile la munte si am mancat mancare gatita da alti si nu prea am avut cuvinte de lauda pentru bucatari. ce nu am putut manca a fost carne de oaie la gratar voua va place asa ceva? | ||||||||
|
esty |
Re: Retete rapide | Data postarii: 08-10-2007 1:03PM | ||||||
|
Astazi am facut sarmalute din ciuperci de munte un deliciu. |
||||||||
Posteaza mesaj in aceasta discutie
Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.
| Pagini: | 1 | 2 | 3 | + |