benessere by centrofarm - stilul tau de viata
RegisterLogin
cauta
Forum
  • Vedete
  • Sanatate
  • Frumusete
  • Copilul-Tau
  • Sex-&-Planning
  • Cariera
  • Silueta-Ta
  • Tendinte
  • Psiho
  • Jumatatea-Ta
  • Destinatii
  • Reportaj
  • Culinar
  • Special
  • Test
  • Horoscop
  • Articolul-Lunii
  • Parinti
  • Editorial
Cauta
scapa de toxine, broccoli, sex, sanatate fier, dieta, slabire, sanatate, frumusete, portocala, dragoste, teste, papa, asa, de, din, roz
forum benessere

Forum Home > Silueta ta

Kg in plus

Dixi
Kg in plus  Data postarii:  25-06-2007 1:22PM
Desi mananc la fel ca inainte ma ingras cu 1 kk pe luna.
Ce sa fac?
vissagess
Re: Kg in plus  Data postarii:  19-07-2007 6:53PM
Problema ta poate veni din alta parte. Este adevarat ca mentii constant aportul alimentar, dar trebuie sa iei in consideratie mai multi factori, si cand spun asta ma refer la efortul fizic, la ce anume mananci (pentru ca nu conteaza doar cantitatea sau frecventa meselor, ci si din ce sunt ele compuse, combinatiile, etc) si bineinteles faptul ca este vara, organismul transpira mult dar nu este la fel de accelerat ca iarna de ex, cand trebuie sa furnizeze caldura si sa realizeze termogeneza. In fine, din experienta personala si nu numai eu iti recomand sa incerci sa faci ceva activitate fizica, chiar si mersul pe jos contribuie destul de mult, chiar daca uneori nu ne dam seama de asta, in plus este si sanatos, incearca sa consumi mai multe fructe si legume, redu cantitatea de paine si fainoase pe care la consumi iar seara serveste un iaurt sau ceva usor.Nu trebuie sa recurgi la metode drastice pt ca nu ai reusi decat sa te infometezi si sa daunezi organismului.. dar a schimba cate ceva in dieta ti-ar furniza nu numai nutrienti sanatosi dar si satisfactie personala! Sa ai mult spor si sper sa te fi ajutat macar cat de cat sfatul meu.
Maddie
Re: Kg in plus  Data postarii:  07-08-2007 8:56PM
Poate nu mananci sanatos... incearca sa consumi cat mai multe legume si fructe proaspete Smile
0040
Re: Kg in plus  Data postarii:  14-09-2007 7:15AM
Mda....la mine problema e un pic mai delicata.Acum cateva luni am descoperit ca am cancer de san...am facut operatie, mi-au scops nodulul, am facut chimioterapie si radioterapie, acum iau tamoxifen pentru o perioada de cel putin 2 ani. Intimpul acestor prceduri m-am ingrasat foarte mult desi am mancat foarte putin pentru ca binenteles mi-a fost rau de la cimioterapie.Insa , in tratament mi-au pus si steroizi...nu stiu de ce, insa...M-AM INGRASAT FOARTE MULT!!!(12 kg).Si asa eu eram cam plinutza...la 1,67 aveam 65 kg si vroiam sa slabesc vreo 5-6 kg...acum am de dat jos aproape 17 kg...
Va dati seama ca mananc sanatos, fructe, legume, ceai verde...gel de aloe vera...paine mai deloc, carne iarasi la fel nu mamanc decat peste din cand in cand...fac in fiecare zi bicicleta, merg cateva ore pe jos....si TOTUSI NU DAU JOS NIMIC !!!!
Sunt disperata, in primul rand ca atunci cand ma uit in oglinda incep sa plang cand ma vad cum arat acum...grasa si cu un par de 2 cm, care a inceput sa creasca insa ca sa ajunga cum era ii trebuie cativa ani...sincer, nu ma mai simt femeie...desi am un sot deosebit care face numai gesturi dragute ca sa ma faca fericita, am un copil deosebit si bun...si din asta ma hranesc zi de zi...si ma rog la bunul Dumnezeu sa ma ajute sa trec peste toate !
Daca a mai trecut cineva prin aceste intamplari...de pe acet forum, va rog sa-mi spuneti cum...cat timp a durat refacerea si ...daca s-a refacut...Multumesc!
esty
Re: Kg in plus  Data postarii:  25-09-2007 1:07PM
Cel mai bine ar trebui sa consulti un medic nu este ceva in regula.
Mesaj modificat de Administrator pe 26.05.2008
Rody
Re: Kg in plus  Data postarii:  17-04-2008 10:52AM
0040 te inteleg prin ce treci. Iti doresc multa sanatate si incredere in tine, moralul tau este foarte important in boala asta. Dar nu tragedia,este o boala ca oricare alta. Nu vreau sa-mi amintesc dar mama a trecut prin asta si acum este foarte bine, cu toate ca o simt ca ii este teama in continuare sa nu reapara, fiind tumoare maligna.
Familia este importanta, sa te sustina. Nu te gandi de cum arati, mai bine incearca sa te simti bine in pielea ta. Parul va creste dupa chimioterapie. La fel era si mama, parul era tuns la 1 si acum are un par bogat. E grea perioada asta, dar o vei depasi cu bine. Am incredere in tine ca vei fii optimista si te vei reface.
Referitor la greutate , sfatul meu este sa consulti un medic nutritionist, este in tema sa-ti dea sfaturi care te vor ajuta.
Perioada asta este f grea, dar incearca sa-ti umpli timpul cu plimbari in parc, iesire la spectacole alaturi de familie.

Sper ca sfaturile mele sa te gaseasca intr-o forma psihica mai buna.
Nu-ti pierde increderea si vei vedea ca va fii bine.
D-zeu sa te ajute
Mesaj modificat de Administrator pe 26.05.2008
leval
Re: Kg in plus  Data postarii:  07-09-2008 5:19PM
Esti fericita ca ai un sot asa de bun si un copil deosebit. Inseamna foarte mult. Bucura-te de faptul ca esti in viata si ai familia langa tine. Parul va creste, asta nu-i problema. Poate iti gasesti un stil aparte cu parul scurt Smile
Ceea ce vreau sa-ti spun: bucura-te de viata si de toate lucrurile bune pe care ti le ofera si uita de toate aspectele negative.
Eu am o vorba: tot ce se face, se face spre bine.
Si este adevarat, crede-ma.
Multa sanatate!

Mesaj modificat de Administrator pe 8.07.2009
mellany
Re: Kg in plus  Data postarii:  23-09-2008 8:00AM
Dieta 90 de zile...cred ca ti se potriveste... dai incet jos si plus de asta ti se schimba simetabolismul...
mellany
Re: Kg in plus  Data postarii:  23-09-2008 8:43AM
Dieta de mai jos a fost creata de medici de sport din America. Nu reprezinta nici un pericol, chiar si medicii homeopati il recomanda. Rezultatul este pierderea in greutate de 15-20 kg in 90 zile, precum si scaderea tensiunii arteriale. Pe langa pierderea surplusuli de greutate, dieta modifica metabolismul, prin care se garanteaza ca kg pierdute nu se iau inapoi. Daca se doreste o pierdere in greutate mai mica, dieta poate fi oprita inainte de scurgerea celor 90 zile, dar in acest caz nu se petrece schimbarea mai sus amintita.

Micul dejun e la fel in fiecare zi si consta in cateva fructe (2 mere sau pere, piersici sau un pumn de fructe marunte)

In cursul acestei diete alterneaza zile de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu se poate schimba ordinea!

Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta - 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz

Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici

Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj

Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz

Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- De obicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos

Posteaza mesaj in aceasta discutie

Doresc sa fiu instiintat cand sunt postate mesaje noi in acest subiect click aici.

centrofarm
Aboneaza-te Feedburner Benessere  |   Termeni si conditii   |    |    Forum   |    Contact 

Copyright © 2007-2012 Centrofarm

Centrofarm   |   Revista Plafar  |   Plafar.net   |   Fitnesskit   |   Enetural  |   Produse Naturiste  |   Become a model  |   Nutri-City  |   Retete Culinare  |   Aparate auditive  |   Cariere Sanatatea copilului